معاون وزیر ارتباطات:
مطالبات علما و مراجع از وزارت ارتباطات یك فرصت است
به گزارش تعمیر تلفن رییس هیات مدیره شركت ارتباطات زیرساخت با اشاره به اقداماتی كه برای افزایش ظرفیت شبكه انتقال داخل ایران انجام شده، از افزایش ظرفیت شبكه IP كشور به ۱۸.۵ ترابیت بر ثانیه اطلاع داد.
به گزارش تعمیر تلفن به نقل از ایسنا، حمید فتاحی با اشاره به تاكید وزیر ارتباطات بر دیدار و عرضه گزارش به مراجع، اظهار داشت: دغدغه ها و مطالبات مراجع و علما، به علت نبود انگیزه های سیاسی و اقتصادی همیشه بعنوان یك فرصت برای ما دارای اهمیت است.
وی با اشاره به دیدارهای دوره ای با مراجع و علما، اضافه كرد: در مسافرت اخیر به قم به نمایندگی از وزیر ارتباطات، با آیت الله جوادی آملی، آیت الله فاضل لنكرانی و آیت الله مكارم شیرازی دیدار داشتیم و در این دیدارها گزارش عملكرد یك سال قبل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات عرضه شد.
رییس هیات مدیره شركت ارتباطات زیرساخت با بیان این كه اقدامات انجام شده در حوزه شبكه ملی اطلاعات یكی از موضوعات مطرح شده در این دیدارها بود، خاطرنشان كرد: در این دیدارها درباره دستاوردهای شبكه ملی اطلاعات و اقدامات انجام شده در حوزه دولت الكترونیكی، فضای مجازی، كودك و جشنواره كودك آنلاین گزارشی عرضه شد.
وی ادامه داد: گزارش عرضه شده مورد استقبال مراجع قرار گرفت و با عنایت به آگاهی از نفوذ فضای مجازی، به تاثیرگذاری این فضا تاكید داشتند و جهت استفاده از فرصت های فضای مجازی كه یكی از آنها نشر معارف خاندان است و پیشگیری از صدمه های آن سفارش كردند.
معاون وزیر ارتباطات خاطرنشان كرد: با عنایت به این كه ما صاحب این تكنولوژی نبودیم، اعمال حاكمیت در فضای مجازی به این سرعت صورت نمی گیرد و پروسه ای زمان بر است كه نیاز به فرهنگ سازی و تكنولوژی دارد، البته اقدامات كه در حوزه شبكه ملی اطلاعات و افزایش ترافیك داخل انجام شده، نیمه پر این لیوان در حوزه فضای مجازی است.
وی درباره گزارش هایی كه درباره اقدامات وزارت ارتباطات به دفاتر مراجع می رسد، اضافه كرد: صدمه های فضای مجازی قابل انكار نیست و نیمه كمتر لیوان را تشكیل می دهد و كسانی كه انگیزه هایی غیر از اصلاح امور دارند، این بخش را بزرگنمایی و برجسته سازی می كنند و به جای این كه در رسانه ها به صورت دائم بر آلودگی در این فضا تاكید نماییم، می توانیم به صورت گام به گام از فرصت فضای مجازی برای بهتر شدن این فضا استفاده نماییم.
فتاحی تاكیدكرد: برخلاف برخی كه می خواهند از این مطالبات استفاده های دیگری داشته باشند، ما این مطالبات را فرصت می دانیم و این دیدارها ادامه دارد و به صورت دائمی گزارش ها عرضه خواهد شد.
وی ادامه داد: هدف ما در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عرضه بهترین، باكیفیت ترین و امن ترین ارتباط جهت استفاده حد اكثری از فضای مجازی و كوشش برای به حداقل رساندن صدمه های این فضاست.
رییس هیات مدیره شركت ارتباطات زیرساخت درباره اقدامات انجام شده در حوزه شبكه انتقال هم از افزایش ظرفیت به ۱۸ و نیم ترابیت بر ثانیه در شبكه IP كشور اطلاع داد و اظهار داشت: این پروژه بزودی افتتاح می گردد.
وی درباره میزان تبادل اطلاعات در داخل كشور هم اضافه كرد: از خردادماه ۹۶ كه ۲۶۳ گیگابیت بر ثانیه میزان تبادل اطلاعات در داخل كشور بوده، هم اكنون به ۸۰۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش یافته است كه ۵۰ درصد ترافیك اینترنت در ایران را شامل می گردد و در برنامه داریم با یك بسته حمایتی برای مراكز تبادل داده غیر از تهران، این مراكز را هم فعال نماییم.
فتاحی خاطرنشان كرد: این افزایش ترافیك داخل مربوط به خدماتی است كه در بستر شبكه ملی اطلاعات در چارچوب ویدیو و سرویس های حمل و نقل اینترنتی به مردم عرضه می گردد و تولید و مصرف این محتوا در داخل كشور است و هزینه پرداختی برای مصرف كننده هم یك دوم هزینه مصرف اینترنت بین الملل است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب