به گزارش تعمیر تلفن به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت phonearena، از آنجایی كه همواره تشعشعات و امواج حاصل از گوشیهای موبایل بر سر زبان هاست و آمار و ارقام ضد و نقیضی هم در این خصوص انتشار یافته است، پژوهش های بسیاری بارها و بارها انجام شده است تا نتایج دقیق تری را درباره تاثیر موبایل بر سلامتی جسمی كاربران اعلام كنند.
در تازه ترین پژوهشی كه توسط انجمن سلامت عمومی كالیفرنیا صورت گرفته، به كاربران اخطار داده شده است كه گوشی همراه خویش را حتی الامكان از خود دور نگه دارند. پژوهشگران در تشریح این مورد عنوان كردند كه كاربران هنگام خوابیدن بایستی موبایل را به اندازه حدود یك متر از خود قرار دهند و یا به هنگام خروج از منزل، آن را در جیب شلوار یا لباس خود نگذاشته و بجای آن، داخل كیف خود قرار دهند.
به عبارتی دیگر، كاربران به منظور جلوگیری از صدمه های وارده از جانب گوشیهای موبایل و تاثیرات منفی بر سلامت جسمی باید همواره فاصله مناسبی را بین گوشی و بدن خود تولید كنند.
بسیاری از اساتید دانشگاه در سراسرجهان همواره اعلام نموده اند كه پژوهش های انجام شده تاكنون خطرات و تهدیدات موبایل بر سلامت جسمی كاربران و مردم را دست كم گرفته اند چراكه خطر و تاثیرات منفی پرتوهای موبایل بر بدن شهروندان بسیار بیشتر از آن چیزی است كه تاكنون گفته شده است.
بسیاری از آنها بر این باورند كه پژوهش های انجام شده تابحال توسط غول های تكنولوژی و به دلایل اقتصادی سانسور شده اند چون كه اگر مردم از آثار مخرب و منفی آنها بر سلامت بدن خود آگاه شوند، ممكن است آمار و نرخ فروش گوشیهای همراه به شدت كاهش یافته و به عبارتی دیگر، شركت های سازنده گوشیهای همراه ورشكسته شوند.
پس از همه این ادعاها، انجمن سلامت عمومی كالیفرنیا برای چندمین بار به آزمایش و تحقیقات خود ادامه داد و در آخرین اعلام نتایج خود، عنوان كرده است كه استفاده از موبایل در نزدیكی بدن می تواند باعث بیماری های مختلفی همچون سردرد، رشد و تولید تومور در بدن، كاهش یا توقف عملكرد سیستم تولید مثل زنان و مردان، مشكل حافظه، ریزش مو و یا مشكل در خواب شود.
البته لازم به ذكر است كه همه این اتفاقات بسیار تدریجی و آهسته در درون بدن اتفاق می افتد به گونه ای كه هیچ كس قادر نیست روند تاثیرات منفی را به وضوح در خود یا دیگران مشاهده كند و علت آنكه نتایج پژوهش های مختلف در سراسر جهان متفاوت است هم می تواند به خاطر همین مبحث باشد.
هر كدام از عوارض مذكور با عنایت به شرایط بدنی افراد و میزان قدرت و واكنش سیستم ایمنی بدن آنها به امواج و تشعشعات موبایل هم متفاوت است اما به طور كلی احتمال مبتلا شدن به همه این عوارض برای كاربرانی كه در طول روز از گوشیهای همراه استفاده می كنند و اغلب آن را در نزدیكی بدن خود قرار می دهند، وجود دارد.
در آخر، این انجمن به كاربران پیشنهاد می دهد كه تا جایی كه ممكن است گوشی خویش را از بدن دور نگه دارند. بدین ترتیب، به هنگام خواب، آن را خاموش كرده و در فاصله نسبتا زیادی از خود قرار دهند. به هنگام پیاده روی یا خروج از منزل، گوشی همراه خویش را در درون جیب لباس خود نگذارند. هنگام مكالمه، گوشی را كنار سر و گوش خود قرار ندهند و بجای آن از هندزفری برای صحبت كردن با افراد استفاده كنند.
به طور كلی، پژوهشگران این انجمن سفارش "گوشی را به اندازه یك دست از خود دور كن" را به كاربران پیشنهاد می دهند و خاطر نشان می كنند كه حذف كلی تكنولوژی و استفاده از گوشیهای همراه به هیچ وجه قابل اجرا و ممكن نیست ولی باید كاربران به منظور كاهش تاثیرات منفی آن بر بدن خود تلاش كنند.