دبیر ستاد فناوری های اقتصاد دیجیتال:

برنامه معاونت علمی برای پشتیبانی از ایده های قوی برنامه نویسی

برنامه معاونت علمی برای پشتیبانی از ایده های قوی برنامه نویسی به گزارش تعمیر تلفن دبیر ستاد توسعه فناوری های حوزه اقتصاد دیجیتال با تاكید بر اینكه ایده های حوزه دیجیتال ضعیف هستند، اظهار داشت: معاونت علمی از ایده های قوی برنامه این حوزه حمایت می كند.



به گزارش تعمیر تلفن به نقل از مهر، دكتر مهدی محمدی امروز در مراسم انعقاد تفاهمنامه سه جانبه بین دو ستاد معاونت علمی و یك شركت دانش بنیان تصریح كرد: همواره باید در جهت توسعه زیست بوم نوآوری، قوانین مساعدی وجود داشته باشد كه فضای مناسبی برای فعالیت محققان و سرمایه گذاران فراهم گردد.
وی با تاكید بر كمك به بازیگران اكوسیستم نوآوری اضافه كرد: خصوصیت اكوسیستم نوآوری، رفتاری نظام مند است یعنی تمام زنجیره این اكوسیستم به شكل منظم با یكدیگر فعالیت می نمایند كه در نهایت یك ایده به مرحله تجاری سازی برسد.
محمدی با اشاره به مشكلات این حوزه افزود: هم اكنون ورودی ها یا همان ایده ها ضعیف هستند چونكه شتاب دهنده ها وجود دارند اما طرح خوب برای اجرا وجود ندارد.
دبیر ستاد توسعه فناوری های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی اضافه كرد: همینطور صندوق های خطرپذیر وجود دارند ولی شركت های قابل قبولی برای سرمایه گذاری وجود ندارند.
وی با تاكید بر اینكه ایده ها همواره ضعیف هستند، اظهار داشت: در چنین شرایطی باید ورودی اكوسیستم نوآوری را مورد بررسی قرار دهیم؛ ورودی این اكوسیستم، همان نیروهای انسانی هستند كه ابتدای زنجیره زیست بوم نوآوری را می سازند.
محمدی با اشاره به اینكه باید نیروهای انسانی تقویت شوند، بیان كرد: این افراد باید برای ورود به بازار كار، مهارت های تخصصی داشته باشند.
دبیر ستاد توسعه فناوری های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی افزود: به جرأت می توانم بگویم تا ۱۰ سال آینده خیلی از مهارت هایی كه هم اكنون لاكچری محسوب می شوند، جزو مهارت های پایه خواهند بود. به صورت مثال، یادگیری زبان انگلیسی و كامپیوتر كه ۱۰ سال قبل آنچنان موضوعیت نداشت، حالا موضوعی طبیعی است كه افراد باید این مسائل را بدانند.
وی با اشاره به اینكه مهارت برنامه نویسی جزو مهارت هایی است كه در ۱۰ سال آینده مورد تاكید قرار می گیرد، اظهار داشت: ازاین رو معاونت علمی از ایده های قوی، به واسطه خیلی از شركت ها و سازوكارها حمایت می كنند.
محمدی با تاكید بر اینكه اخیرا معاونت علمی در این ستاد برنامه ای برای برگزاری بوت كمپ های تخصصی اجرایی كرده است، اضافه كرد: یكی از این برنامه ها در حوزه اینترنت اشیاء بوده است كه در آن متخصصان آموزش داده می شوند.
وی با اشاره به اینكه این بوت كمپ ها سه هفته تا چهار ماه به طول می انجامد، اظهار داشت: در این دوره ها افراد مهارت های تخصصی پیدا می كنند تا بتوانند استارت آپی راه اندازی كرده و در جهت اجرای آن اقدام می كنند.
دبیر ستاد توسعه فناوری های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی با تاكید بر اینكه فارغ التحصیلان دانشگاهی كه دارای مهارت های پایه ای هستند، می توانند ایده های اولیه خویش را به واسطه این بوت كمپ ها شروع كنند، تصریح كرد: مقرر است به واسطه یكی از شركت های دانش بنیان كه دارای پلتفرمی در حوزه دیجیتال است، بوت كمپی در حوزه برنامه نویسی برگزار گردد.
محمدی تصریح كرد: همینطور پیشبینی شده كه حضور افراد از مناطق محروم در این بوت كمپ به همت این شركت دانش بنیان تا ۲۰ درصد به صورت مجانی باشد.

1398/07/05
19:15:43
5.0 / 5
4855
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲

تعمیر تلفن

fixtel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت تعمیر تلفن محفوظ است

تعمیر تلفن

تعمیر تلفن، تعمیر موبایل