دبیر كمیته فیلترینگ: اقدامات ایران در سالم سازی فضای مجازی خاری در چشم دشمنان است

دبیر كمیته فیلترینگ: اقدامات ایران در سالم سازی فضای مجازی خاری در چشم دشمنان است به گزارش تعمیر تلفن دبیر كمیته فیلترینگ كشور با تاكید بر این مساله كه حتی در كشورهای خارجی جهت استفاده كودكان از فضای مجازی محدودیت هایی اعمال می شود، اظهار داشت: ما درصدد محدودسازی فضای مجازی نیستیم و نمی خواهیم با اعمال محدودیت خاص به نفع جریان خاص یا گروه خاصی حركت نماییم. از تمام فعالیت هایی كه مانع تاثیر محتواهای نامناسب باشد، حمایت و با آنها برخورد نمی نماییم.



به گزارش تعمیر تلفن به نقل از ایسنا، جواد جاویدنیا امروز (سه شنبه پنجم شهریورماه) در همایش ملی رسانه و سبك زندگی اسلامی ایرانی با محوریت استواری خانواده كه در سالن سوره حوزه هنری برگزار شد، با اشاره به اینكه امیدواریم این همایش برای اقداماتی كه در سبك زندگی مقرر است رخ بدهد همایش مفید و مثمرثمری باشد، اظهار نمود: اقداماتی كه برای سالم سازی فضای مجازی در كشور صورت می گیرد خاری در چشم دشمنان است بنا بر این است كه كارگروه تعیین مصادیق و محتوای مجرمانه در فهرست تحریم های آمریكا قرار گرفته است.

وی در ادامه با تاكید بر این مساله كه درباب سالم سازی فضای مجازی آنچه باید رخ می داده به درستی صورت نگرفته است، اظهار داشت: فضای مجازی در بعضی موارد در سبك زندگی آثار مخرب زیادی بر جای گذاشته است. طبق مشاهدات عینی و پرونده های رو به افزایش در دادگاه خانواده این امر كاملا مشهود است. بعضاً شاهد پرونده هایی در دادگاه خانواده هستیم كه دلیل آن تاثیر مخرب سبك زندگی غربی در جامعه است. پرونده های توهین، تهدید، افشای اطلاعات، قتل های ناموسی، درگیری مبتنی بر ارتباط نامشروع و... كه بعضاً در فضای مجازی شكل گرفته است نشان دهنده عمق تاثیر این فضا در وقوع جرایم است.

جاویدنیا با ارائه درخواستی از جامعه علمی، پژوهشی و تحقیقاتی جامعه اظهار داشت: از مسئولان امر در این حوزه می خواهم كه در زمینه تاثیر فضای مجازی بر سبك زندگی كار كنند. وقتی ما از این شرایط ابزار نگرانی می نماییم برخی ما را متهم می كنند كه آنها می خواهند فضای مجازی را محدود كنند. حتی كشورهای غربی در ارتباط با فضای مجازی برای كودكان محدودیت هایی را در نظر می گیرند. اگر كودكی به سبب سهل انگاری خانواده به اینترنت بدون فیلتر دسترسی داشته باشد از خانواده وی سلب صلاحیت می شود. اما چرا در جامعه اسلامی ما كودكان باید به تلفن های همراه فیلترشكن دار دسترسی داشته باشند.

دبیر كمیته فیلترینگ كشور با ارائه این سوال كه چگونه می توان با نرم افزاری كه روزانه 12.5 میلیون محتوای مجرمانه منتشر می كند، مقابله نمود، اظهار داشت: باید یك ابزار داخلی تولید نماییم تا منشأ فساد بسته شود. با برچسب های مختلف به قوه قضاییه زدن كه آنها می خواهند آزادی را محدود كنند، كاری از پیش نمی رود. بنده صراحتاً اعلام می كنم تعمدی در برخورد با فضای مجازی و اعمال محدودیت خاص به نفع جریان خاصی را نداریم و با فعالیت هایی كه مانع تاثیر محتواهای نامناسب باشد، محدودسازی و برخورد نمی نماییم.





منبع:

1398/06/06
13:35:16
5.0 / 5
4488
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳

تعمیر تلفن

fixtel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت تعمیر تلفن محفوظ است

تعمیر تلفن

تعمیر تلفن، تعمیر موبایل