وزیر ارتباطات:

باتری ها پاسخگوی قطعی برق طولانی مدت نیستند

باتری ها پاسخگوی قطعی برق طولانی مدت نیستند تعمیر تلفن: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن اشاره به تلاش اپراتورها برای نوسازی باتری های سایت های ارتباطی، اعلام نمود که این اقدامات تنها می تواند زمان پایداری شبکه را افزایش دهد و در قطعی های طولانی برق، حفظ کامل ارتباطات امکانپذیر نیست.


به گزارش تعمیر تلفن به نقل از خبر آنلاین، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت و گو با ایسنا، درباره ی تمهیدات این وزارتخانه در پی شروع قطعی برق در هفته قبل، اظهار داشت: در بحث جایگزینی و بروزرسانی باتری ها، اپراتورهای ما تلاش بسیاری کرده اند.
وی اضافه کرد: با وجود تلاش هایی که از سال قبل برای جایگزینی باتری ها و البته تغییر فناوری باتری ها شروع شده، در عمل این اقدامات موجب نشد که بتوانیم قطعی های برق را در عرصه ارتباطات مدیریت نماییم.
هاشمی اشاره کرد: دلیل این مسئله روشن است؛ در هر کدام از سایت های ما یک کولر مستقر شده که کولر گازی است و اگر انتظار داشته باشیم با استفاده از باتری بتوان برای مدتی یک کولر گازی را روشن نگه داشت، طبیعتا این امر میسر نیست.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: تعدادی از عزیزان پیشنهادشان این است که به سوی استفاده از ژنراتور و تامین دیزل ژنراتور برویم، اما امکان تامین دیزل ژنراتور، به جز در مراکز حساس و زیرساختی، میسر نیست.
وی تصریح کرد: این مساله به دلیلهای مختلفی است؛ نخست این که تامین سوخت آن پروسه پیچیده ای دارد. نکته دوم این است که خود دیزل نیز از نظر تعمیر و نگهداری یک مسئله است که حوزه تخصصی ما در وزارت ارتباطات نیست. اگر بخواهیم تمرکز خودرا بر این امر بگذاریم، از اصل کار و ماموریت مان بازمی مانیم.
هاشمی در آخر اظهار داشت: بحث تعویض باتری ها در دستور کار همکاران ما هست و کمک می نماید این وضعیت قدری به عقب بیفتد، اما برای قطعی های دو ساعت و بیشتر، واقعیت این است که در نهایت قطع ارتباطات رخ می دهد.

به طور خلاصه، هاشمی اشاره کرد: دلیل این مساله روشن است؛ در هر کدام از سایت های ما یک کولر مستقر شده که کولر گازی است و اگر انتظار داشته باشیم با بهره گیری از باتری بتوان برای مدتی یک کولر گازی را روشن نگه داشت، طبیعتا این امر میسر نیست. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بعضی از عزیزان پیشنهادشان این است که به طرف استفاده از ژنراتور و تأمین دیزل ژنراتور برویم، اما امکان تأمین دیزل ژنراتور، به جز در مراکز حساس و زیرساختی، میسر نیست.


منبع:

1405/05/01
14:18:30
0.0 / 5
5
تگهای خبر: آنلاین , اپراتور , ارتباطات , اطلاعات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب تعمیر تلفن
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳

تعمیر تلفن

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

fixtel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت تعمیر تلفن محفوظ است

تعمیر تلفن

تعمیر تلفن، تعمیر موبایل
فیکس تل: مرجع جامع تعمیرات موبایل و دنیای ارتباطات