آسیبهای امنیتی ناشی از استفاده80درصدی مردم از فیلترشکن را درک نمی کنید؟

آسیبهای امنیتی ناشی از استفاده80درصدی مردم از فیلترشکن را درک نمی کنید؟ به گزارش تعمیر تلفن، بالاترین مقام ارتباطی کشور یعنی وزیر ارتباطات اظهار کرد: «بیش از ۸۰درصد کاربران از فیلترشکن استفاده می کنند؛ این پیامی روشن دارد. گسترش فیلترشکن ها، لطمه پذیری های امنیتی را افزایش داده است. فیلترینگ هدف اصلی محدودسازی را محقق نکرد؛ به آلودگی شبکه و افزایش لطمه پذیری های امنیتی هم منجر گردید.»



به گزارش تعمیر تلفن به نقل از خبر آنلاین روزنامه هم میهن نوشت: آیا هیچ کس در این کشور نیست که توضیحی روشن درمورد اخبار بسیار ناخوشایند بالاترین مقام کشور در زمینه اینترنت بدهد؟ چرا با وجود خواست دولت و وزارت ارتباطات و کارشناسان اینترنت و ذینفعان کسب وکار اینترنتی و از تمامی مهم تر اکثریت قاطع مردم، اینترنت و اغلب رسانه های اجتماعی همچنان فیلتر است؟ کاش به همین هدف ناصحیح شان که محدودسازی بود، می رسیدند.
در این صورت، حتی خلاف خواست عموم بودن سیاست آنان فهمیدنی بود، ولی آن هدف هم مطابق گزاره های آقای وزیر نه تنها محقق نشده و ۸۰درصد کاربران از فیلترشکن بهره برده اند، بلکه بدتر از آن مردم را به نقض مقرراتی رسمی، مجبور کرده اند و حتی نزدیکان خودشان هم این قاعده را نقض می کنند؛ و بالاخره فاجعه بارتر، این کار نه تنها موثر نیست؛ بلکه لطمه فراوان امنیتی به شبکه اینترنت کشور می زند.
ساختار تصمیم سازی در ایران چطور است که چنین سیاست و تصمیمی از آن بیرون می آید؟ این یک فاجعه تمام عیار است. به نظر نمی رسد که حتی نابخردی توجیه کننده چنین تصمیمی باشد. این فقط از وجود کینه و نفرتی عمیق مقابل خواست عمومی مردم و پیشرفت و ایران حکایت می کند.
بطور خلاصه در این صورت، حتی خلاف خواست عموم بودن سیاست آنان فهمیدنی بود، ولی آن هدف هم مطابق گزاره های آقای وزیر نه تنها محقق نشده و ۸۰درصد کاربران از فیلترشکن بهره برده اند، بلکه بدتر از آن مردم را به نقض مقرراتی رسمی، مجبور کرده اند و حتی نزدیکان خودشان هم این قاعده را نقض می کنند؛ و بالاخره فاجعه بارتر، این کار نه تنها موثر نیست؛ بلکه لطمه فراوان امنیتی به شبکه اینترنت کشور می زند. این یک فاجعه تمام عیار است.

منبع:

1404/07/28
10:48:22
0.0 / 5
18
تگهای خبر: آسیب , آنلاین , ارتباطات , اینترنت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب تعمیر تلفن
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳

تعمیر تلفن

fixtel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت تعمیر تلفن محفوظ است

تعمیر تلفن

تعمیر تلفن، تعمیر موبایل
فیکس تل: مرجع جامع تعمیرات موبایل و دنیای ارتباطات