بهترین اپلیكیشن های اندرویدی برای مدیریت مالی و بودجه كاربران

بهترین اپلیكیشن های اندرویدی برای مدیریت مالی و بودجه كاربران تعمیر تلفن: اپلیكیشن های موبایلی مختلفی در پلتفرم فروشگاه گوگل پلی استور وجود دارد كه به كاربران امكان مدیریت بر میزان دخل و خرج آنها را می دهد.


به گزارش تعمیر تلفن به نقل از ایسنا، شاید شما نیز جز آن دسته از افراد و كاربرانی باشید كه تصمیم گرفته است بر میزان دخل و خرج خود مدیریت و كنترل بیشتری داشته باشد. بدین سبب لازم است به عقیده خیلی از كارشناسان فعال در حوزه فناوری، از اپلیكیشن های موبایلی مخصوص مدیریت مالی و بودجه كاربران كه در فروشگاههای آنلاین و اینترنتی همچون گوگل پلی استور وجود دارند، استفاده كنند تا بتوانند بر روی میزان درآمد و مخارج خود نظارت بیشتری داشته باشند.
گزارشی كه در وب سایت android authority آمده است، بهترین اپلیكیشن های اندرویدی برای مدیریت بودجه را به كاربران و علاقمندان پیشنهاد می دهد كه در زیر به آنها اشاره شده است:
1. اندرو مانی (AndroMoney)
این اپلیكیشن اندرویدی یكی از محبوب ترین و پرطرفدارترین برنامه های موبایلی به منظور مدیریت و ردیابی میزان دخل و خرج كاربران در فضای محازی به حساب می آید كه علاوه بر سیستم عامل آی او اس، در نسخه وب نیز به كاربران اجازه می دهد از خدمات آن بهره مند شوند.
همچون مهم ترین قابلیت های اپلیكیشن مذكور می توان به استفاده هم زمان از چند اكانت، پشتیبانی از عملكردهای مختلف در اكانت های مختلف، عملیات مالی، پشتیبانی از خیلی از ارزهای مختلف در جهان و تبدیل داده های مربوطه به فایل های مایكروسافت آفیس اكسل اشاره نمود.


2. ماشین حساب مالی (Financial Calculators)
این اپلیكیشن نیز به كاربران امكان آگاهی از میزان درآمد و مخارج و پرداخت های نقدی و آنلاین را در كنار بسیاری دیگر از قابلیت های مختلف می دهد.


3. گودباجت (Goodbudget)
اپلیكیشن گودباجت یكی دیگر از برنامه های موبایلی است كه در نسخه سیستم عامل های مختلف آی اواس، وب و اندروید قابل استفاده می باشد و كاربران در دستگاههای گوناگونی كه از سیستم عامل های مختلف بهره می برند، می توانند اطلاعات و داده های خودرا تبدیل و مبادله كنند.


4. گوگل شیتس (Google Sheets)
اپلیكیشن گوگل شیتس یكی از برنامه های موبایلی است كه به كاربران اجازه می دهد تمامی اطلاعات و داده های مختلف در رابطه با مسائل مالی و بودجه خودرا كنترل و مدیریت كنند.


5. مینت (Mint)
اپلیكیشن مینت كه جایگزین برنامه Mint Bills شده است، تمامی پرداخت های مالی شامل نقدی و آنلاین كاربران را ردگیری و مدیریت می كند و در صورت بالا رفتن مخارج كاربران، به آنها آگهی می دهد تا از میزان عادی و تعیین شده برای هر ماه، تجاوز نكنند.


6. مانیفای (Monefy)
مانفیفای یكی از ساده ترین اپلیكیشن های مدیریت مالی و بودجه برای كاربران گوشیهای هوشمند به حساب می آید كه رابط كاربری بسیار ساده و راحتی دارد و به كاربران اجازه می دهد تا با قابلیت های مختلفی همچون پشتیبانی از ارزهای گوناگون در جهان، ماشین حساب پیش فرض، محافظت از پسورد و برخی دیگر از خاصیت ها بتوانند به مدیریت دخل و خرج خود بپردازند.


7. مانی منیجر (Money Manager)
مانی منیجر نیز یكی دیگر از اپلیكیشن های مدیریت بودجه است كه می تواند مورد استفاده كاربران موبایل قرار بگیرد و به آنها اجازه دهد تا آمار و ارقام در رابطه با ارزیابی های مالی و اقتصادی در هر روز، ماه و سال را یادداشت و پیگیری كنند و با كنترل هرچه بیشتر و منظم تر آن به برنامه ریزی های بلندمدت برای پس انداز و سپرده گذاری بپردازند.


8. مای باجت بوك (My Budget Book)
با استفاده از این اپلیكیشن، كاربران قادر خواهند بود تمامی مخارج خود در زمینه های مختلف همچون پوشاك، سرگرمی، خوراكی و غذا را كنترل و مدیریت كنند تا بتوانند از قابلیت های پیشرفته تری همچون مبادلات ارزی، تجاری و همین طور اتصال خودكار به پرداخت های بانكی بهره مند شوند.


9. مای فایننس (My Finances)
اپلیكیشن مای فایننس نیز همچون بسیاری دیگر از برنامه های موبایلی مشابه، امكان مدیریت مالی و اقتصادی همچون تنظیم بودجه و كنترل بر میزان دخل و خرج آنها را به كاربران موبایل می دهد.






منبع:

1398/05/29
14:38:50
5.0 / 5
4351
تگهای خبر: آنلاین , اپل , اپلیكیشن , اطلاعات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴

تعمیر تلفن

fixtel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت تعمیر تلفن محفوظ است

تعمیر تلفن

تعمیر تلفن، تعمیر موبایل